Predstavitev in funkcionalnosti

Opremite svoje zaposlene z naprednejšimi storitvami informacijske tehnologije, ki temeljijo na oblaku.

Dostop je omogočen kjerkoli in kadarkoli.

Celovit pogled nad kontakti

Omogočite vaši prodajni ekipi orodje s katerim bo imela popoln nadzor nad strankami in jim pomagajte graditi trajne odnose z kupci in jim zagotovite bolj učinkovito prodajo.

Vsak zapis v CRM sistemu je enostavno poiskati in spremeniti. Ni važno, če iščete potencialno stranko, kontakt, partnerja, sestanek, dogodek, račun, dokument, kampanjo, E-sporočilo, priložnost, do podatka pridete hitro.

Celovita poročila

Sistem vam omogoča nadzor in poročila nad aktivnostmi v CRM sistemu. Sami si lahko kreirate poljubno poročilo iz vseh polj v CRM sistemu. Uporabite pridobljene podatke za lažje načrtovanje vaše prodajne in marketinške strategije.

Priprava in analiza email kampanj

Izdelava E-mail kampanj je tako enostavna kot izdelava seznama vaših kontaktov. Izdelajte si E-mail predlogo in izberite seznam kontaktov katerim boste poslali elektronsko sporočilo. Sistem vam omogoča tudi analizo uspešnosti kampanje.

Upravljanje projektov

Projekt je načrtovano delo, ki vključuje cilje, datum začetka, končni datum, razpoložljiva sredstva, dejansko porabljena sredstva, napredek, …

Komponenta z komentarji vam bo pomagala da aktivno sodelujejo vsi, ki so vključeni v projekt. Z modulom NALOGE, lahko spremljate tudi težave ter rešitve težav pri nastajanju projekta. Zelo fleksibilen modul, ki vam omogoča popoln nadzor nad vodenjem projekta.

Bodite pripravljeni na vsak sestanek

Integriran koledar vam zagotovi, da ne boste nikoli zamudili sestanka, dogodka. Nikoli ne boste pozabili poklicat vaše potencialne stranke, pozabili na rojstni dan ali kak drug pomemben dogodek. Pridobili boste orodje s katerim boste imeli vse kar potrebujete za uspeh.

Ponudbe, naročila in računi

CRM sistem vam omogoča izdajanje ponudb, naročil in računov. Omenjene module smo integrirali kot dodatno storitev za stranke, ki svoje dokumente (ponudbe, naročila in račune) še vedno izdajajo v wordu ali excelu.

Obveščanje preko SMS sporočil

Trženje preko SMS sporočil ima številne prednosti tako z vidika podjetij kot uporabnika. SMS kampanje dosegajo v povprečju mnogo višjo odzivnost kot npr. e-pošta ali direktna pošta. SMS-i dosežejo skoraj 100 % branost, tako da če ne drugega bodo prejemniki vsaj prebrali vašo ponudbo.

Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

Frequently asked questions oz. po slovensko Pogosto zastavljena vprašanja. FAQ je spisek vprašanj, ki se redno pojavljajo ob uporabi neke aplikacije, izdelka ali storitve. Pogosto zastavljena vprašanja so koristna zadeva, ki preprečujejo ponavljanje istih začetniških vprašanj.

Avtomatizirane ponavljajoče se naloge

Prihranite čas z avtomatizacijo nalog. Ali gre za pošiljanje elektronske pošte, ustvarjanje evidenc, posodabljanja pogojev, … Če obstaja niz standardnih pogojev, ki lahko sprožijo nalogo, vam naš CRM sistem pri tem pomaga z avtomatizacijo nalog.

Celovit pogled nad potencialnimi strankami

Modul Potenciali vam omogoča, da ločite potencialne kupce od dejanskih kupcev. S tem pridobite še boljši nadzor nad potencialnimi strankami. Ko je potencialna stranka pripravljena na nakup, postane vaš kontakt.

Koledar nalog in dogodkov

Tipičen dan prodajnika, marketingarja je sestavljen iz večih dogodkov. Spremljanje aktivnosti pa lahko postane velik problem. Zato smo razvili koledar, ki vam pomaga spremljati vaše aktivnosti. Spremljate lahko pretekle aktivnosti, aktivnosti današnjega dne oz. aktivnosti v prihodnosti. Izberete lahko med tremi pogledi koledarja (Dnevni, Tedenski, Mesečni). Spremljate lahko tudi aktivnosti vaših zaposlenih.

Celovit pogled nad kampanjami

Uporabljate CRM sistem za sledenje in analiziranje vaših prodajnih in marketinških kampanj.

Sistem za upravljanje pogodb, dogovorov in dokumentov

Pogodba je sporazum med dvema ali več strankami, v kateremu pogodbene stranke opredelijo medsebojne pravice in obveznosti.

Modul Pogodbe vam omogoča pripravo in nadzor nad pogodbami, naročilnicami, dogovori, …

Z povezavo z modulom Dokumenti imate popoln nadzor nad svojimi dokumenti. Shranite lahko wordove, excelove, pdf, jpg, png, … datoteke. Za lažje iskanje lahko datoteke razvrščate v mape.

Deli:

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke